Sachr a mramorové kytí
Potřebné ingredience
Korpus sachr, mléčný marcipán podle Ariel obarvený žlutou a fialovou gelovou barvou, čokoládová poleva z hořké čokolády a másla, formička na cukroví - lísteček a čistič na lis na česnek.
Postup přípravy
Opět náš rodinný favorit - sachr. Už mi dochází pomalu fantazie, jak ho ozdobit. Tak jsem tentokrát volila květiny z mramorovaného marcipánu ve fialové a žluté barvě. Poleva ve trochu upatlaná, dala jsem tam původně kytek víc, jenže to bylo moc přezdobené, takže dát pryč, nožem zahladit stopy, ale už to nebylo úplně ono, není tak hladká.
Ještě jedno foto, až si konečně koupím svůj foťák, přidám i postup.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
berrries
(upraveno)
12. 6. 2009, 9:16
gigounka
(upraveno)
10. 6. 2009, 14:17
Nádherný
Jentl
(upraveno)
11. 6. 2009, 20:34
@gigounka
Díky Jitko.
Ilonáček
(upraveno)
10. 6. 2009, 11:40
krásný a kyti
Jentl
(upraveno)
11. 6. 2009, 20:35
@Ilonáček
Děkuji Ilono.
Zrušený účet
(upraveno)
10. 6. 2009, 10:45
Skvěléééééé
Jentl
(upraveno)
10. 6. 2009, 11:04
@
Heli díky, ty dokážeš vždycky potěšit a pozitivně naladit.
MucLenka
(upraveno)
10. 6. 2009, 10:44
Mňam!
Jentl
(upraveno)
10. 6. 2009, 11:04
@MucLenka
Leni díky.
Bára D.
(upraveno)
10. 6. 2009, 10:30
Super
Jentl
(upraveno)
10. 6. 2009, 11:04
@Bára D.
Díky Báro.